Containerpups

dag 8 – 9 – 10

By

Vandaag is het dinsdag en alles loopt op rolletjes. Eigenlijk waren er geen bijzonderheden, alleen dat ik het gevoel had dat de poep wat verslechterde. Wellicht kwam dat door teveel bijenpollen door de melk? Ook heb ik gemerkt dat de melk wat verdikt als ik het te vaak opwarm. Kleinere hoeveelheden maken dus, zodat het sneller op is.

Ook woensdag verliep goed. Toen de middag aanbrak viel me op dat er elke keer maar 1 pup hongerig was, waarna een uur later de andere honger had. Ik bedacht me dat dit niet handig is, aangezien dit dan ook zal zijn in de nacht, en ik dus vaker zou moeten voeden. Maar hoe kon ik dit veranderen?

En ja hoor, dit gebeurde ook. Het was bijna elk uur raak.. Een erg korte nacht dus.

dag 10

Donderdag was de dag wat spannender. Ze hadden zichzelf min of meer compleet onder gepoept. Ik heb het grotendeels schoongemaakt maar ik bedacht me een paar uur later dat het toch maar tijd was voor een douche. Ik had nog puppy shampoo, dus heb ik de wasbak gevuld met warm water en puppy shampoo. Ze hebben daar heerlijk in gebadderd, vond ik zelf, want zijzelf begonnen wat te spartelen. Het meisje vond het beduidend minder erg dan het jongetje. Nu ik ze het jongetje en meisje noem, wordt het tijd om eens namen te geven, maar dat vind ik erg lastig aangezien ze nog niet echt karakter hebben. Dat volgt dus nog.

Vandaag is ook de dag dat ik merk dat de oogjes binnenkort zullen openen, ik weet niet goed te benoemen waaraan ik dat merk, het ziet er gewoon net iets anders uit..

Ook beginnen ze wat te oefenen met geluidjes, ik heb een paar keer een soort huil gehoord met een grom er door heen. En ook heb ik gezien dat ze hun kleine mini lipje optrekken tijdens het dromen, het worden al echte hondjes!

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.