Containerpups dogs

De containerpups – de eerste dag

By

De nieuwe dag was aangebroken en dit bracht veel ontwikkeling met zich mee. Het meisje wat minder goed dronk, begon meer te drinken doordat het leek alsof ze beter in de gaten kreeg hoe ze moest drinken. Waarschijnlijk moest ze erg wennen aan de fles, wat natuurlijk heel normaal is. Ook ontstond er een soort routine, zodra de kruik kouder werd, begonnen de twee onrustig te worden. Snel verving ik het water en legde hem terug. Direct begonnen ze bijna geautomatiseerd te zoeken naar een tepel, waardoor ik wist dat ze honger hadden gekregen. Snel verwarmde ik het melkflesje weer en gaf ze te drinken. Ik merkte dat ze moesten wennen maar het ging per voeding een beetje beter.
Ook begonnen ze met poepen! Dit was goed nieuws! En er gebeurde nog iets, mijn Lorraine, worp zich op als moeder hond. Ze sprong op de grote tafel om ze te beschermen en te wassen. Ik stuurde een foto naar de dierenarts en ze zei dat dit erg goed was en dat zij ze ook kon stimuleren te plassen en te poepen. Poepen had ik ze wel zien doen, maar plassen? Ik gaf een pupje aan Lorraine en ze begon te likken. Direct begon het pupje te plassen! Tijd voor pupje twee en ook dat werkte. Geslaagd dus!

Op naar nacht 2.
Ook de nacht ging goed, wat veel belovend is! Dit gaf hoop! De tweede nacht was persoonlijk gezien iets pittiger omdat ik natuurlijk al moe was, maar het ging goed, ik stond nog steeds voor de wekker op door het geluid van de pups en liep slaapdronken naar de keuken om melk op te warmen. Ditmaal had ik ook Lorraine maar meegenomen op bed, aangezien ze daardoor rustiger was, maar ook omdat ze dan weer haar invloed kon uitoefenen op de goede ontwikkeling van de kleine muisjes. Ik noem ze vaak muisjes omdat ze nou eenmaal zo super klein en schattig zijn, en echt een beetje lijken op muisjes..
Ik begon te vernemen dat de pups door hadden hoe de fles werkt en ook werden ze ongeduldiger en wilden ze tegelijk drinken. Echter, had ik maar 1 flesje. Ook raakte het melkpoeder in rap tempo op en schatte ik dat ik vandaag nog door zou komen, maar misschien vannacht niet. Op naar de dierenarts als de nieuwe dag zou aanbreken.

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.