Containerpups dogs

De Containerpups – dag 2

By

Ik schrok dit keer van de kat die op het bed sprong, ik keek op mijn wekker en verbaasde me over de tijd. Ik had natuurlijk wel elke 2 uur de wekker gezet, maar had nooit écht op de tijd gelet. Het was al half 10 ´s morgens, opzich goed om even uit te slapen want veel slapen deed ik natuurlijk niet. Hop, uit bed, flesje geven aan de pups en dan een bakje koffie.

De pups waren erg druk en wilde tegelijk drinken, en ze dronken veel! Dat gaat goed.

Ondertussen voelde ik me een echte moeder. Ik ging snel naar het dorp voor een boodschap en kwam snel weer terug om weer te kijken of de kleintjes wilden drinken. En dat wilde ze. De kruik was nog warm dus verder hoefde ik weinig te doen. Kon ik mooi door naar de dierenarts voor nieuwe melk en een nieuw flesje. De dierenarts gaf aan dat we er nu wel vanuit kunnen gaan dat de hondjes het gaan redden. Super goed nieuws!

Bij thuiskomst heb ik het nieuwe flesje uitgekookt en heb ik een pot uitgekookt om daar de melkpoeder in te doen. Met pups is het super belangrijk alles schoon te maken omdat ze zo kwetsbaar zijn.

Nu nog oefenen met het geven van de fles aan 2 puppies tegelijk, maar dat ga ik vast handigheid in krijgen.

You may also like

Comment (1)
  1. Marloes 1 year ago

    Jaaaaa! Wat doen ze het goed! En wat doe jij het ook super! <3 #momlife

    Reply

Post A Comment

Your email address will not be published.