Containerpups dogs

De containerpups – dag 4

By

Vandaag of morgen zijn de 2 kleintjes 1 week oud. Wat bizar. Nog zo jong! En wat doen ze het goed! Vandaag leken ze minder lust te hebben in drinken.  Vandaag was ook een koudere dag en merkte dat ik veel vaker de kruik moest vernieuwen. Wellicht had die weerswisseling er mee  te maken..
´s avonds kregen ze weer meer trek en ook ´snachts hebben zij goed gedronken. De kleintjes dromen veel en maken dan piepgeluidjes en bewegen hun oortjes. De oortjes en oogjes zijn overigens nog steeds gesloten en zullen komende week openen, als het goed is. Door de melk doe ik overigens bijenpollen en het lijkt alsof ze de melk alleen maar lekkerder vinden. Bijenpollen zijn uberhaupt heel goed, maar de kleintjes kunnen die extra weerstand goed gebruiken omdat zij die niet van de moeder krijgen via de melk. De melkpoeder van de dierenarts doet natuurlijk zijn werk, maar in mijn ogen is dit niet hetzelfde..

Wist je dat honing en bijenpollen heel goed zijn voor de hond? We zetten dit geregeld is als een hond ziek is en in mijn ervaring ook een hele belangrijke als een hond parvo heeft.

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.