Containerpups dogs

De Containerpups – dag 5

By

Het is vandaag zondag en ik ben erg moe, wat logisch is wat het zijn al een paar gebroken nachten. De pups waren wat onrustiger en dit kwam waarschijnlijk omdat het iets kouder was. Ik moest de kruik meerdere keren vullen, vaker dan voorheen. Als de kruik niet warm genoeg is, of het melk niet warm genoeg is, willen de 2 kleintjes niet drinken. Dit zorgde voor heel wat heen en weer geloop vannacht en had een paar keer dat ik niet meer in slaap kon komen. Maar het hoort er allemaal bij! We doen het voor een goed doel. Het is grappig te merken dat ook mijn vriend helemaal open staat voor deze twee en we automatisch en vlekkeloos omgaan met deze veranderingen. Alsof je opeens ouders bent haha, maar dan van 2 kleine pups. Je hebt constant je wasmachine vol, je bent flesjes aan het uitkoken, melk aan het maken en verwarmen, kruiken vullen, voederen en verschonen.  En tussendoor zorgen dat je aan jezelf toe komt en aan de huishouding. Een paar regenachtige dagen zorgen ervoor dat het wasjes draaien lastiger is omdat het niet buiten kan drogen en de lucht vochtiger is. Snel drogen doet het dus niet. Maar we zijn creatief en uiteindelijk komt het allemaal goed.

Sinds vandaag beginnen de poepjes van de kleintjes wat te stinken, voorheen had het weinig geur of het had een zachtere geur. Nu komt het al wat meer in de buurt van echte poep haha. Sorry voor deze details maar ik wil alles met jullie delen, wat betreft het voeden en op laten groeien van de container pups.

Het drinken ging vandaag met wat grappige wendingen. Het meisje wilde heel lang drinken en viel dan in slaap, echter als ik het flesje dan uit haar bekje wilde doen, werd ze wakker en ging ze zoeken naar de melk. Dan tijdens het drinken viel ze weer in slaap en zodra ik t flesje wegtrok wilde ze weer drinken! De hoofdjes veranderen langzamerhand ook een beetje. Uiteraard groeien ze dus worden ze groter, maar ook krijgt het jongetje veel meer zwarte vlekken op zijn neus en heeft het meisje nu 1 zwart stipje op haar roze neusje.

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.