Containerpups dogs

De Containerpups – de eerste nacht

By

Gisteravond besloot ik op de logeerkamer te gaan slapen, zodat ik de pups naast me neer kon zetten in een mandje en ik ze goed in de gaten kon houden zonder mijn vriend constant te storen. Hij moest de volgende dag vroeg opstaan om te werken, en ik was “vrij”. De eerste nacht zou erg spannend worden en ik besloot mijn wekker om de 2 uur te zetten zodat ik ze kon wekken. Alles stond klaar, er stond al heet water klaar in een thermoskan, het melk was aangemaakt en klaar om opgewarmd te worden en ik had extra handdoeken klaargelegd mochten die nodig zijn.

De hele nacht heb ik mijn wekker niet gehoord omdat ik al voor de wekker wakker werd door gepiep en gewroet. Snel kijken wat er aan de hand is en kijken of ze willen drinken. Ja, bijna elk uur wilde ze wel iets drinken maar het meisjes wilde niet heel veel drinken, wat me wat zorgen maakte. Ik heb geprobeerd een ander speentje te geven maar het leek niet helemaal te werken. Ik heb 3 keer de kruik opnieuw gevuld met heet water omdat ik het idee had dat hij niet warm genoeg was. Ze bleven maar zoeken zonder dat ze melk wilden. Zodra ik een nieuwe kruik deed gingen ze er op liggen en vielen ze in slaap. Lieve kleine muisjes.

Nacht 1 hebben ze dus overleeft. Op naar de volgende dag.

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.