Containerpups

Een nieuw broertje of zusje

By

Sommigen hadden het misschien al gezien, de pups hebben er een broer of zusje bij maar dan van een ander soort: een kitten!
Maria, een vrijwilliger van VagabunDOGs heeft een nestje kittens gevonden in de container. Rond dezelfde tijd als de politie de pups gevonden had. Echter kwamen de kittens 1 voor 1 te overlijden dus vroeg ze mij om hulp. Er was nog maar eentje over en als deze alleen zou blijven, zou het een grote kans hebben dat ook hij/zij overlijdt. Daarom vroeg ze of de kitten bij de pups kon, natuurlijk kon dat! Wél vroeg ik van te voren aan onze dierenarts via de app (Op zondag, ze is een held altijd voor ons klaar te staan) of het kwaad kon voor de pups dat er een kitten bij kwam. Ik wilde ze niet blootstellen aan iets nu ze het zo goed doen. Zij verzekerde ons dat dit geen kwaad kon en juist goed zou zijn voor het katje, wat Maria en ik al dachten. Goed plan dus.

Zondag avond werd het katje gebracht en in het begin was dit best spannend. Lorraine was surrogaat moeder van de pups, zou zij een nieuwkomer wel accepteren? Morgen meer over de komst van dit nieuwe avontuur.

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.