Containerpups

Een weekje bij ons!

By

Vandaag is het maandag en ik heb de pups al bijna een week. Wat hebben wij een geluk dat dit mag gebeuren, want met zulke moederloze jonge puppy´s heb je geluk dat ze al zoveel dagen mogen leven. De komende week gaat veel nieuws geven. De oogjes zullen namelijk open gaan komende week, al zullen ze nog niets zien. Ze doen alles tot nu toe alleen op geur en wat ze voelen met hun kleine lichaam en snuitje.
Het is zo leuk om te zien wat zij allemaal met hun neusje oppikken. Zij snappen bijvoorbeeld dat mijn handen betekenen dat er melk aan komt! Ik raak de pups overigens zo min mogelijk aan, dit zou beter zijn voor de ontwikkeling en zou het zorgen voor het verminderen van de kans op verstoord gedrag. Daarom laat ik mijn hond Lorraine zo veel mogelijk schoonlikken en ben ik de pups niet aan het aaien. Dat bewaar ik voor als ze steeds meer echte hondjes worden.

Af en toe beginnen ze te sabbelen op je vingers of de lichaamsdelen van hun broer/zus. De ene dag is dat meer dan de andere. Vandaag was het een regenachtige dag dus mijn vriend was thuis (hij werkt in de bouw en als het regent is hij vrij) dus we hadden een relax dag. Die vrije dag van mijn vriend zorgde er meteen voor dat ik een ontbijtje kreeg van hem zodat ik wat relaxter de pups drinken kon geven.  Ook kwam er kraamvisite! Goede vrienden van ons, genaamd Tineke en Frits. Zij waren net terug van twee weken Granada en wilden de pups graag ontmoeten. Zij hebben een opvanghondje van VagabunDOGs die af en toe bij mij logeert. Dit is een bodeguero genaamd Eva, en de pups zijn waarschijnlijk van ditzelfde ras, dat maakt het wel extra leuk. Volgens mij hebben zij aan hun familie in  Nederland al dikwijls vertelt over deze “Eva” pups.

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.