Over Maikitablog

Hoi, ik ben Maaike van Maikitablog.nl. Maikitablog is een persoonlijk blog waarin ik blog over mijn leven nu ik in Spanje woon. Ook al leef ik gewoon mijn leven hier, tóch is dat heel anders dan “normaal”. Wonen in het buitenland is anders dan dat ik normaal in Nederland gewend ben. Mijn huidige leven biedt veel meer vrijheid dan mijn leven in Nederland maar ook loop je tegen frustraties aan die je niet in Nederland zou hebben, een voorbeeld hiervan is de bureaucratie hier.

Op mijn blog schrijf ik berichten over diverse onderwerpen, van DIY’s tot werk tot Spaanse gewoontes en cultuurverschillen. Ik heb geen vaste planning voor mijn blogs maar ik probeer regelmatig een blog te plaatsen.

Over Maaike: 

Ik ben Maaike, 29 jaar oud en ik woon ondertussen al ongeveer 3 jaar in Spanje. Ik heb een tijd alleen gewoond maar woon nu een jaar samen met mijn Spaanse baardmans. Voor de kost heb ik gewerkt als freelance jongerenwerker maar heb hier een break van genomen.  Ondertussen ben ik mijn eigen webshop begonnen (Maikita Handcrafts) en sta ik op markten. Daarnaast red ik hondjes van de straat (we hebben nu rond 8 foster hondjes) voor Vagabundogs en ben ik lekker aan het werk in en om huis. We hebben een heel fijn huis met een kleine 2 hectare grond met een boomgaard en een groentetuin. De groentetuin is mijn domein en vind het heerlijk om daar mee bezig te zijn.