Life work

Wat doe jij daar nou?

By

Als ik je zou vertellen wat ik hier nou doe, moet ik heel ver terug. Daar wijd ik liever een andere blog aan, dus ik houdt het kort; Ik doe meerdere dingen:

  •  jongeren
  • webdesign
  • VagabunDOGs

Jongeren

Ik werk met Duitse jongeren die in Duitsland niet goede kansen hebben of tussen wal en schip terecht gekomen zijn. Ze wonen hier in gastgezinnen voor langdurige of kortere tijd. Dit kan in Portugal of in Spanje zijn. Ik vang hen kortdurend op. Langdurig kan bijvoorbeeld 2 jaar zijn, of langer zelfs. En kortdurend is van een aantal weken tot een aantal maanden. Elk proces heeft zo zijn voordeel, maar ik vind het eigenlijk heel fijn kortdurend te zijn. Dit met als reden dat ik jong ben en eigenlijk niet “vast” wil zitten aan een jongere, dit klink lullig maar dat is het niet..

Het is niks persoonlijks, het gaat er om dat ik gewoon lekker een reisje wil maken als ik dat wil. Met kortdurende trajecten kun je dat mooi tussen de processen door plannen. Als de ene jongere doorstroomt kan ik lekker op reis gaan en dan weer een jongere ontvangen als ik er weer ben. Dat is heel fijn en ook nodig, want dit werk is kan vrij pittig zijn. Maar daarbij probeer ik ook een leven op te bouwen en dat kan niet altijd met een jongere in huis.. De langere trajecten komen wel als ik zelf bijvoorbeeld ook kinderen zou hebben, want dan ziet je leven er anders uit. Maar zo ver zijn we nog lang niet, laten we het bij het hier en nu houden. 

VagabunDOGs en Webdesign

Daarnaast maak ik websites voor degene die mij daarbij nodigt heeft (check Webmalayka.nl) en werk ik voor VagabunDOGs, een dieren organisatie die een hele goede vriendin van mij beheert. Ik ben soort rechterhand van haar en doe de marketing en website. Ook vang ik vaak hondjes op, nu Llumi. En rijd ik hier en daar naar toe voor foto’s of een dierenarts bezoek. Alles op vrijwillige basis en we kunnen dit gelukkig nog steeds doen van donaties.

Dat is in het kort wat ik doe.. Meer over hoe ik hier dan terecht gekomen ben en hoe mijn dagelijks leven eruit ziet, vertel ik later. Check hiervoor ook mijn instagram!

You may also like

Post A Comment

Your email address will not be published.